Zoover
  
Buitengoed het Lageveld - meer dan 80% van onze gasten geeft ons een 5 sterren waardering!
  

Selecteer de taal

De woningen op het park zijn privé-eigendom en zijn beschikbaar voor recreatief verhuur of worden door de eigenaar zelf gebruikt. Zij zijn vrijstaand en liggen op ruime kavels, waardoor zij alle over een mooie tuin en terras beschikken. Door zijn ligging middenin de natuurgebieden, kunt u vanaf het terras een grote verscheidenheid aan vogels zien en horen. Het park is zo ingericht dat er veel privacy is voor de gebruikers, terwijl tegelijkertijd is gezorgd voor een open karakter.

DSC 0502

Het park kent geen eigen, centrale voorzieningen zoals een zwembad of een restaurant. Dat geeft aan het geheel een zekere rust, die zo kenmerkend is voor het gebied. Het park ligt echter naast het ca. 36 ha grote recreatiegebied het Lageveld, waar u niet alleen zandstranden vindt, maar ook riante waterpartijen met zwemvijver, kindervijver en surfvijver, trimbanen en wandelpaden in het omringende groen.

DSC 0506

Het dagelijks beheer van het park is in handen van een door de Vereniging van Eigenaren gecontracteerde partij. Deze houdt toezicht op en draagt zorg voor het onderhoud van het park. Ook regelt zij de sleuteluitgifte, de schoonmaak en andere aan de verhuur van de woningen verbonden activiteiten.

Het park ligt op ongeveer 2 km afstand van Wierden, een gezellig plaatsje met tal van uitgaansmogelijkheden. Voor meer informatie, klik hier.areal van het park 1920x560