Zoover
  
Buitengoed het Lageveld - meer dan 80% van onze gasten geeft ons een 5 sterren waardering!
  

Selecteer de taal

lageveld

Aangrenzend aan het Buitengoed ligt het 6,5 ha grote recreatiegebied Het Lageveld. Het gebied heeft een zandstrand en zwem- en surfvijvers. Voor de kleintjes zijn er een veilige peuterspeelvijver en een kleuterbad. Het zandstrand en de vijvers worden omzoomd door ruime grasvelden. Daar vindt u diverse speeltoestellen, fitnessapparaten en een barbecueplek. Elders is het grasveld ingericht voor balsporten en is er een (strand)volleybalveld. Kortom, een prima plek om met de kinderen een dag door te brengen.. Klik hier voor een plattegrond

Het park ligt op ongeveer 3 km afstand van Wierden, een gezellig dorp met vriendelijke en gastvrije inwoners, waar het woord “haast” nog niet bestaat. De gemeente Wierden bestaat uit de dorpen Wierden en Enter en de buurtschappen Hoge Hexel, Notter, Zuna, Rectum en Ypelo. Voor informatie: Klik hier.

Wanneer het weer even niet meezit en u wilt toch ontspanning in het water, dan kunt u in Wierden terecht in het sport- en recreatiebad De Kolk, het zwemcentrum van Midden-Overijssel. De Kolk is een zwemaccommodatie met een groot wedstrijdbad, een recreatiebad en een kleuter- en peuterbad, whirlpools, massagestralen, jetstreams, draaikolk, stortbad en een 50 meter lange glijbaan en een gezellige zwemmersbar met terras.
Iets verder naar het (zuid-)oosten treft u de grotere plaatsen Almelo, Hengelo en Enschede of nostalgische dorpen zoals Ootmarsum, Denekamp en Losser, aan.

`HellendoornOp 12 kilometer van het park is het Avonturenpark Hellendoorn, een must voor de kinderen! 

OotmarsumPuur genieten op de grens van natuur en cultuur! Prachtige, creatieve kunst en authentieke Twentse cultuur in het kleurrijke, schilderachtige Ootmarsum, Denekamp, Weerselo en omgeving.

 

braakmanGolfclub Erve Braakman biedt zowel de geoefende als de aankomende golfer de mogelijkheid om in een ontspannen ambiance deel te nemen aan de golfsport. Onze baan is uitermate geschikt voor groepen, u hoeft geen golfvaardigheids bewijs te hebben. Kortom onze baan is laagdrempelig!!! Een ronde spelen kost € 15,00  per persoon ( dit is inclusief golf materiaal)


twente

Tussen al die plaatsen, plaatsjes en riviertjes vindt u landgoederen, kastelen, watermolens en andere historische bezienswaardigheden.