Het park

De woningen op het park zijn privé-eigendom en zijn beschikbaar voor recreatief verhuur of worden door de eigenaar zelf gebruikt. Zij zijn vrijstaand en liggen op ruime kavels, waardoor zij alle over een mooie tuin en terras beschikken. Door zijn ligging middenin de natuurgebieden, kunt u vanaf het terras een grote verscheidenheid aan vogels zien en horen. Het park is zo ingericht dat er veel privacy is voor de gebruikers, terwijl tegelijkertijd is gezorgd voor een open karakter.

DSC 0502

Het park kent geen eigen, centrale voorzieningen zoals een zwembad of een restaurant. Dat geeft aan het geheel een zekere rust, die zo kenmerkend is voor het gebied. Het park ligt echter naast het ca. 36 ha grote recreatiegebied het Lageveld, waar u niet alleen zandstranden vindt, maar ook riante waterpartijen met zwemvijver, kindervijver en surfvijver, trimbanen en wandelpaden in het omringende groen.

DSC 0506

Het dagelijks beheer van het park is in handen van een door de Vereniging van Eigenaren gecontracteerde partij. Deze houdt toezicht op en draagt zorg voor het onderhoud van het park. Ook regelt zij de sleuteluitgifte, de schoonmaak en andere aan de verhuur van de woningen verbonden activiteiten.

Het park ligt op ongeveer 2 km afstand van Wierden, een gezellig plaatsje met tal van uitgaansmogelijkheden. Voor meer informatie, klik hier.

Wilt u een vakantiewoning huren?  Klik dan hier.

areal van het park 1920x560

Receptie

De openingstijden van de receptie zijn  als volgt:

Hoogseizoen: elke dag van 09:00 tot 10:00 en 15:30 tot 17:30

Laagseizoen: zondags gesloten, elke andere dag van 09:00 tot 10:00 en maandag, vrijdag en zaterdag extra 's middags van 15:30 tot 17:00.

We hebben twee laadpalen voor auto's op de parkeerplaats bij de receptie.

Woning huren?

novasolDe bungalows op het park worden verhuurd via de verhuurorganisaties Novasol en Belvilla.
belvilla

De beheerder

Het park wordt beheerd door Esther en Edwin Posthuma, op hun website staat informatie over hun diensten (www.bglv.nl).

U kunt bellen op de parknummers 06-31649136 
of 06-37647178 van maandag tm zaterdag (zondag alleen ingeval van calamiteiten) van 8.00 – 22:00 uur of per mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Plattegrond

plattegrond nummersklik voor groter... achter de huisnummers is tussen de haakjes de huiscode van Novasol of Belvilla aangegeven. 

Legionella

Algemene adviezen voor eigenaren en gebruikers van bungalows/ caravans etc in verband met de legionellapreventie vindt u hier.